כשאוהבים אוכל ואנשים Mit & Meat
שף פרטי חוויה קולינרית לאוהבי בשר
האהבה לבשר ולאירוח גרמו לי לצאת למסע של חיפוש קולינרי במהלכו נחשפתי למגוון רחב של טעמים, נתחים ואינספור מתכונים. כחלק מהמסע עברתי הכשרה בכל הקשור לאוכל ובשר.כך למשל בבית הספר ׳בישולים׳ עשיתי השתלמות קצבות ושם נחשפתי לאנטומיה של הנתחים ופירוקם מהעצם, הטעמים של כל נתח ונתח, שמירת שרשרת הקירור, השבחת הבשר בתהליך יישון ועד אופן הכנתם וטמפרור על מגוון שיטות הבישול והצלייה.
בשנים האחרונות, לקחתי את התשוקה הגדולה שלי לאוכל ותירגמתי אותה לעשייה אשר מתמקדת באירועי בוטיק לאוהבי בשר בפרט ואוכל טוב בכלל.
אם אתם אוהבי בשר כמוני זה הרגע שלכם לצור קשר ואני כבר בדרך אליכם.