על קצה המזלג
אירועי קונספט לאוהבי בשר

Mit & Meat
עמית לוי דן

המנגל פתוח

נעים להכיר שמי עמית,

אחת האהבות שלי היא לפנק את הקרובים אליי בכל הקשור לאוכל.
באתי מבית בו אוכל הוא העניין, עד כמה שפשוט להכין אותו הוא דורש תשומת לב רבה וזה מה שעושה את ההבדל בין ביס טעים לביס מרגש.

אוכל בשבילי הוא מקום לביטוי עצמי, להתחברות, קירבה ומקור עצום לשמחה.
אין דבר שמרגש אותי יותר מלראות לקוחות שנהנים מהאוכל, צוחקים, מתענגים ומחייכים…
07_people_02-753x1024
אירוח וחווית בשרים

כשאוהבים אוכל ואנשים

האהבה לבשר ולאירוח גרמו לי לצאת למסע של חיפוש קולינרי במהלכו נחשפתי למגוון רחב של טעמים, נתחים ואינספור מתכונים.

כחלק מהמסע עברתי הכשרה בכל הקשור לאוכל ובשר.
כך למשל בבית הספר ׳בישולים׳ עשיתי השתלמות קצבות ושם נחשפתי לאנטומיה של הנתחים ופירוקם מהעצם, הטעמים של כל נתח ונתח, שמירת שרשרת הקירור, השבחת הבשר בתהליך יישון ועד אופן הכנתם וטמפרור על מגוון שיטות הבישול והצלייה.

בשנים האחרונות, לקחתי את התשוקה הגדולה שלי לאוכל ותירגמתי אותה לעשייה אשר מתמקדת באירועי בוטיק לאוהבי בשר בפרט ואוכל טוב בכלל.

אם אתם אוהבי בשר כמוני זה הרגע שלכם לצור קשר ואני כבר בדרך אליכם.

בשביל הביס המושלם

העשייה שלי מתמקדת באוכל ובתחום הקולינריה בכלל זאת אהבה שגורמת לי סיפוק ומאפשרת לי להיות יצירתי .
לכן החלטתי לפתוח את MIt&Meat קייטרינג לאירועי בוטיק בשרי. האהבה לבשר ולאירוח לקחו אותי למסע של טעמים אחרי לא מעט מתכונים,קורסים, והשתלמויות בתחום הקולינריה .
ב- MIt&Meat קייטרינג שמיועד לחובבי בשר איכותי ושמעריכים שיטת בישול מסורתית שמחמיאות לנתחי הבשר .
אני מאמין שאוכל טוב שמקבל את מלוא תשומת הלב וההשקעה מרגע הבחירה של הבשר ועד עשייתו בדרך אותנטית על גריל פחמים ומעשנה דורשת סבלנות והקפדה המובילה לחוויה קולינרית עם טעמים בלתי נשכחים .

רעבים רוצים ביס מושלם

דילוג לתוכן